Video Konspirasi

Pilih mengikut kategori konspirasi:

8 responses to “Video Konspirasi

  1. KHALIFAH114

    Assalamualaikum wrt…
    saya ingin bertanya satu soalan berkaitan dengan logo yin and yang berwarna merah dan biru yang terdapat pada blog anda.boleh tak anda menerangkan kepada saya maksud logo tersebut dan mengapa ia berwarna merah dan biru?

  2. bro, bro mmg legend utk reference cmni..
    sy pn ondway utk stat blog mcm ni..
    selama ni join community kat youtube je..
    mmg ramai..muslim pn ade yg kaji bnde ni..
    bro msti knl abdullah hashem?
    noreagaaa & achernahr dgn video baru mereka “the arrival”..tp episod 30 dah kene blok ngan youtube..mmg dah byk kali youtube blok info2 psl nwo ni..diorg pn sabotaj alex jones pny vid, ron paul..mcm2 lg..dah byk kes youtube tgh censored..kene cpt2 download video2 cmni b4 diorg padam..

  3. boleh terang serba sedikit tak tentang the arrival of dajjal tu? sy masih mencari2 video tersebut..

  4. hamba-yang lemah

    macam mana woy

  5. salam…
    video the arrivals masih bleh ditonton di youtube..malahan semakin ramai yg subscribe & yg terbaru the arrivals with subt B.Melayu..Alhamdulillah..smakin ramai yg sedar..jika saudara-saudari tak dpt tonton di u-tube,bleh pegi ke lmn web wakeupproject..cuma video di lmn web tersebut agak slow berbanding u-tube..semoga kita semua terhindar dr fitnah al-maseh ad-dajjal..

  6. Yin Yang bermaksud keseimbangan
    Ada hitam ada putih
    Ada baik ada jahat
    Ada panjang ada pendek
    Ada cantik ada hodoh
    Ala lelaki ada perempuan
    Ada pantai ada laut
    Andai dupisah, laut dan pantai, musnah lah ilham. Tau kan lagu aper
    Setiap kita dicipta dgn berpesang2 gan
    Allah pula tuhan yg masa esa
    Hanya Allah yg tunggal

  7. Mozilla jg sama mengikuti logo Yin & yang…..jadi penasaran asal muasal logo tersebut bisa menjadi simbol untuk fiture di internet…zzZ

  8. apa laman bolg terkini?
    saya dah try ibnuyaacob, tp tak dapat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s