Siapa Yang Paling Jahat?

oleh Ibnuyaacob

Benjamin Netanyahu (Presiden Israel)

(Dari kiri) David Rockefeller, George Bush dan Rothschild

(Kiri) Arnold Schwarzenegger (Kanan) Sharon Stone

Antara antara 6 wajah di atas

**Siapakah paling anda benci?

**Siapakah paling anda suka baca beritanya?

**Siapa yang paling anda kenali?

Bagi yang tidak mendalami ilmu konspirasi Yahudi, jawapan yang paling majoriti diperoleh untuk soalan Siapa Paling Anda Benci? Ialah George Bush dan Benyamin Netanyahu. Manakala soalan “Siapa paling anda suka baca beritanya? Arnold Swazernegger dan Sharon Stone dan soalan Siapa paling anda kenali? Jawapannya Bush, Sharon Stone dan Arnold.

Dua gambar lagi iaitu Rockefeller dan Rotschild langsung tidak dikenali malah hampir tidak pernah dengar.

Inilah realitinya…

Apabila kita kurang membaca dan kurang menyelidik dalam hal-hal politik antarabangsa, maka pemikiran kita hanya akan kaku dan bergerak dalam linkungan maklumat-maklumat dalam akhbar-akhbar tempatan. Sedangkan akhbar-akhbar tempatan yang mengambil secebis berita luar sebagai hiasan bukannya untuk mendidik pemikiran pembaca ke arah lebih kritis.

Berbalik kepada 6 gambar tadi, bagi penyelidik-penyelidik konspirasi Yahudi, orang yang paling jahat ialah Rotschild dan Rockefeller. Manakala George Bush dan Sharon adalah pengikut kepada Rotschild dan Rockefeller, sementara Arnold pula hanyalah barua Yahudi yang menurut perintah. Pelakon Sharon Stone pula adalah hamba paling rendah dalam status organisasi Yahudi.

Mengapa Rotschild dan Rockefeller paling jahat?

Kedua-dua makhluk ini merupakan benih dari keturunan Yahudi asli yang mana bertanggungjawab di atas masalah-masalah eknomi dunia dan juga peperangan dunia. Kedua-dua mereka memiliki kekayaan yang tiada had, namun kekayaan mereka disembunyikan oleh majalah FORBES dan diletakkan dengan nama yahudi lain iaitu Bill Gates. (Bill Gates juga seorang Yahudi sejati)

Kekayaan Rotschild dan Rockefeller adalah diperoleh secara turun temurun semenjak zaman sebelum lahirnya Nabi Muhammad SAW.

Menurut kebanyakan penyiasat konspirasi, keturunan Rothschild adalah dari nasab salah seorang Bani Israel yang mengikut Nabi Musa a.s. merentas laut Merah kerana dikejar Firaun. Keturunan nenek-moyang Rothschild ini jugalah yang berpaling tadah kepada Nabi Musa dan Nabi Harun dengan mengikut kata-kata dusta Samiri (Dajjal) agar menyembah patung lembu.

Rothschild dan Rockefeller diyakini sebagai Yahudi dari suku Ashkenazim iaitu sama keturunannya dengan Karl Marx, Hitler dan Albert Pike. Mereka menguasai seluruh ekonomi dunia termasuk Jepun. Persoalannya, bagaimana kedua-dua mereka menguasai dunia? Itu adalah cerita panjang yang mana anda perlu menyelongkar semula sejarah berlakunya Revolusi Perancis, Amerika, Rusia dan beberapa negara Eropah lain.

(Gambar) Arnold bersama Kurt Waldheim.

Sebenarnya semua gambar-gambar diatas adalah selebiriti terkenal yang berdarah Yahudi Eropah. Misalnya, Arnold Swarzenegger sebenarnya adalah Yahudi kelahiran Austria. Bapanya pula iaitu ahli Parti Nazi Austria yang pernah menjawat jawatan penting dalam pasukan keselamatan Austria.

(Gambar) Billionaire Amerika Warren Buffett, Gobenor California Arnold Schwarzenegger dan Lord Jacob Rothschild (manusia terjahat) sedang bersiar-siar Rothschild Estate di Scotland.

Pendedahan yang membuktikan Arnold adalah penyokong gerakan Nazi bawah tanah ialah ketika berlangsungnya hari perkahwinannya. Semasa majlis tersebut Arnold telah menjemput Kurt Waldheim iaitu bekas penjenayah perang Austria yang berkecimpung dalam dunia Nazi. Waldheim juga bertanggungjawab dalam mencetuskan Perang Dunia Kedua melalui gerakan bawah tanahnya.

Kesimpulan

Kita boleh membahagikan dunia seperti berikut:

Negara dunia mengikut telunjuk PBB, manakala PBB mengikut Amerika, Amerika ditadbir oleh Bush, manakala Bush tunduk kepada arahan David Rockefeller dan Jacob Rothschild. Kemudian kedua-duanya menurut arahan siapa?….. sudah tentu Dajjal.

Advertisements

20 responses to “Siapa Yang Paling Jahat?

 1. takot siut

 2. teori konspirasi yg menarik.teruskan usaha anda

 3. haikalhisham

  lepas tu iran kot

 4. tidak ada cara lain melainkan menjadi ahli ABJAD MALAYSIA. P.K.2090

 5. pergh…memang dahsyat btl dunia skunk ni….

 6. artikel yang amat bohong,,ibnu, arah aliran wahabi adalah mengikut quran dan hadis dalam beragama,
  saudara menulis satu fitnah terhadap wahabi..buatlah kajian jangan ikut sangat kajian sikafir nanti anda jadi macam mereka ingat!!!

  • wahabi sayank kafir

   kenapa wahabi tidak membantu saat sodara semuslim dijajah? lebih sayang amerika daripada orang islam? wahabi tu penyayang orang kafir!!!

  • asal usul wahabi adalah dari yahudi sendiri…

 7. Pingback: sELAMAT HARI pEKErJA « Just to make you smile.blog

 8. salam…
  kenapa adolf hitler membunuh dengan kejam orang-orang yahudi di zaman pemerintahannya…sedangkan dalam penulisan di blog ini ada menyatakan yang nazi berasal dari keturunan yahudi???
  harap penulis boleh jelaskan…
  apa pula komen penulis tentang site ni;???
  http://lukman87.wordpress.com/2010/07/17/kecintaan-adolf-hitler-pada-islam/

  • Bro jangan asal percaya Klau adolf hitler bunuh semua yahudi, coba cari datanya klau sbnernya itu cuma hoax, klaupun bner hitler bunuh yahudi udh pasti jerman dibenci oleh amerika, hasilnya jerman ga di benci sma amerika, itu cuma rekayasa hitler bunuh yahudi, asal tau hitler darah yahudi asli

 9. Sangat masuk di akal tu..

 10. Dajal Keturunan Samiri si Penyembah Lembu memang penebar Kerusakan di Bumi,jika Dunia di bawah Kendali Dajal,,apa yang akan terjadi,,,,Kekacauan,,semoga Pikiran-pikiran Yahudi yang merusak itu segera sembuh dan damailah Dunia

 11. 73 pintu, yang sampai cuma 1 jalan….

  ooo…algojo….nanti dulu…

  [pesan m.nasir]

 12. yahudi kepercayaan Dajjal..

 13. pesan m.nasir… isteri dia tk pakai tudung kt AIM baru ni..

 14. Pingback: WINDOWS 10 Mampu Mencuri Data Pengguna | Dajjal: Raja Konspirasi Dunia

 15. bisanya cuma kasi data yang gk jelas,, emang kyk ngentot orang” disini..
  benci sama diri lo sendiri aja anjinkk,, agama gk jelas gtu..

 16. salam. sy ad jual buku2 berikut;
  1. Teori Konspirasi : Rothschild Yahudi Kepercayaan Dajjal; rm 26.00
  2. Teori Konspirasi : Rahsia Simbol Yahudi; rm 24.00
  3. Teori Konspirasi : Rahsia Yahudi Walt Disney; rm 34.00
  berminat nk daptkannya boleh pm/whatsapp sy laju2;
  017-2256654
  017-2256654
  017-2256654

 17. coba anda tonton flat earth 101, elite global itu para penganut satanic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s