Teori Hologram dan Teori Reptilian Shapeshifter

oleh Ibnuyaacob

Para pengkaji barat sejak akhir-akhir ini menunjukkkan kesungguhan mereka membongkarkan bahawa semua pemimpin atau individu-individu yang berkaitan Illuminati dan AntiChrist adalah tidak normal.

Teori mereka cuba menegaskan bahawa terdapat ketidaknormalan perilaku pada sesetengah individu yang berkaitan Presiden Amerika. Di sini mereka cuba membuktikan bahawa individu-individu yang terlibat dengan pentadbiran adalah bukan manusia.

Walaupun agak keterlaluan dan kelihatan tidak logik. Namun kesungguhan itu patut dihormati daripada tiada berteori langsung.

Di bawah ini dipaparkan video bagaimana ibu kepada George Bush iaitu Barbara Bush dicurigai sebagai bukan manusia. Imbasan dibuat dengan kaedah hologram dalam sebuah rancangan TV Live.

 

 

Pengkaji video di atas mendapati keganjilan pada kerdipan mata Barbara Bush. Beliau mengambil selang masa yang lama untuk berkerdipan. Percakapannya juga seperti bukan membaca teks tetapi seolah-olah diprogramkan.

Teori Hologram ini adalah kesinambungan daripada Teori Reptilian Shapeshifter yang berpendapat individu-individu tertentu dikenalpasti sebagai bukan manusia melalui anak mata dan kerdipan mata.

Teori Reptilian ini lebih terkenal di bawah penyelidikan Bro. Hashem melalui videonya Hashemfilm dan diikuti oleh beberapa pengkaji lain di Youtube.

Wallahu’alam.

P/S : Teori Hologram dan Teori Reptilian Shapeshifter bukanlah teori yang dibawa blog ini malah bertentangan sama sekali. Namun demikian, kami paparkan juga sebagai tanda menghormati pengkaji lain. Walaupun berlainan bangsa dan agama, semua orang berhak mengemukakan pandangan mengikut pemahaman dan ilmu masing-masing.

5 responses to “Teori Hologram dan Teori Reptilian Shapeshifter

  1. artikal yang sangat menarik

  2. wah… dulu ada nengok video hillary clinton ker
    sapa ker yg muka jadi ular.
    yg hairannya kalau video tu ada problem, kenapa baju pompuan tu pun tak kedut kedut mcm muka dia.

    ada kat minit ke -27 kalau tak salah keadaan itu berlaku…

  3. Nephilim, fallen angel…

  4. semua misteri dan konspirasi boleh di jawab dgn menonton video the arrival samada kat youtube atau kat blog saya..kalau tgk gambar 4 org atas tuh..kan seiras jer semua nya tuh…percaya atau tidak queen england itu adalah mak kepada bush dan isterinya..mereka mengamalkan cara hidup firaun yang berkahwin sesama adik beradik untuk mengekalkan pertalian darah bagi menunggu dajjal al masih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s