Projek Pemanasan Global Ciptaan Illuminati

Difference-between-Climate-Change-and-Global-Warming

Dunia sememangnya mengalami Pemanasan Global (Global Warming), dan cuaca sekarang tidak sama sperti dahulu. Kepanasannya luar biasa dan tidak mengikut bulan-bulan di dalam kalendar.

Zon-zon paras beku di Artik atau Kutub Utara mengalami proses pencairan yang teruk. PEncairan itu juga menyebabkan limpahan air yang besar dari Kutub Utara ke kawasan di sebelah Timur dan Barat.

Hal pemanasan global ini sebenarnya sengaja dirancang oleh Illuminati untuk menekan seluruh masyarakat dunia khususnya negara-negara dunia ketiga. Illuminati menggunakan Rothschild untuk menyebarkan propaganda Pemanasan Global ke seluruh dunia.

“…CO2 adalah penyebab kepada pemanasan global maka unsur ini perlu dipindahkan ┬áke kawasan Gurun Sahara untuk merendahkan suhu panas di sana.”

Maka projek pemindahan CO2 ke kawasan Sahara telah berjalan dengan publisiti meluas. Hanya yang ada ialah laporan dari akhbar Guardian bertajuk Global Warming Could End Sahara Drought, Says Study (David Adam, 16 Sept 2005).

edmund-d-rothschild33

(Gambar) Edmund de Rothschild

Laporan ini mendedahkan suhu panas di Gurun Sahara telah menurun dengan mendadak. Hujan lebat luar biasa telah berlaku antara Julai dan September setiap tahun. Hujan yang berterusan dijangka akan menyuburkan tanah dan menumbuhkan spesis-spesis pokok baru.

Manakala cadangan asal pemindahan CO2 sebenarnya dibuat pada 1987 oleh Edmund de Rothschild.

Bagaimana agen-agen Illuminati memindahkan suhu ini sukar untuk dijelaskan kerana hampir tiada maklumat. Tetapi terdapat satu maklumat yang sangat sahih tentang pemindahan gas ini yang diutarakan dalam hadith Rasulullah SAW.

Hari kiamat itu tidak akan terjadi hingga tanah Arab kembali menjadi padang rumput dan dialiri sungai-sungai.

(Riwayat Sahih Muslim dari Abu Hurairah r.a.)

Kesimpulan

Para penyelidik konspirasi mengesyaki, usaha pemindahan CO2 ke kawasan Sahara hanyalah permulaan ke sesuatu yang lebih besar lagi. Perkara yang disyaki ialah kemungkinan One World Government sedang berusaha mewujudkan cukai CO2 kepada setiap penduduk dunia.

Usaha ke arah pemeteraian ini dijangka dibahaskan melalui satu persidangan khusus tentang Global Warming yang bakal diadakan di Paris, Francis pada 30 Nov – 11 Dis 2015. Ia akan dianjurkan oleh Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu.

“Cukai CO2”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s